Forum / Arhiva / Buna dimineata...dragi toti....
luni, 26 octombrie 2009 la 22:46
marinicalaura
In lumea asta mare exista persoane care au mult mai multe probleme decat as putea afirma eu ca am. Eu sunt trista..cateodata...si asta de cand am divortat. A fost o perioada grea ptr mine si ptr puiul meu , chiar daca familia mea a fost langa mine. Nu mai stiam sa zambesc..nu ma mai bucura nimic..doar fetita mea. Am stat si m-am gandit de multe ori de ce am ajuns la divort? Nu stiu. Daca povestesc eu...cu siguranta veti fi de partea mea...daca ar povesti el...poate veti fi de partea lui. Sunt realista , totusi. In fiecare poveste exista 2 povestitori. Ideea principala e ca a plecat si ne-a lasat singure...si Doro isi dorea un tatic..care sa o iubeasca. Mergeam la un moment dat in parc "la gasit tatic" cum spunea ea. Avea aproape 3 ani. Si am decis sa ma schimb...poate ca va fi altfel...am spus eu atunci. Si a fost. La aproape 2 ani de la divort l-am intalnit pe actualul EL. O iubeste si el...se joaca cu ea ...totul pana la lectii. Nu are multa rabdare...intre mine si el sunt 11 ani diferenta...si a ridicat putin vocea..Doro s-a speriat..si nu vrea sa mai faca lectiile cu el...si observ ca s-a schimbat ceva. Noi suntem impreuna de 3 ani si jumatate...si in tot acest timp Doro a stat cu noi.Cand vrea,isi face lectiile singura...cand se alinta,vrea sa isi faca lectiile doar cu mine.Ce vreau eu? O varianta ptr a-i vedea prieteni din nou. Gresesc cand ii iau apararea ei si face prostioare...dar nu pot fi altfel. El mi-a spus ca nu ii poate fi tata, daca eu nu-l sustin cand spune un lucru spre binele ei. Stiti ceva?Ii dau dreptate...dar tot invers fac.Vreau sa ma schimb..dar incapatanarea...mama ei...
Sper ca nu v-am plictisit....si multumesc Dragos ............daca nu stii ptr ce..ma intrebi. O zi buna tuturor. Just me
Comentarii 3 Comentarii scurte:
dragos-cristian f. Proprietar Incredere (miercuri, 28 octombrie 2009 la 11:50)
k totii avem dreptul sa alegem ce credem k este mai bine pentru noi..dar...in unele cazuri..nu avem ce alege....
Laura Daniela Marinica (miercuri, 28 octombrie 2009 la 07:29)
Candva...adica in urma cu 4 ani am avut curajul sa spun gata....acum mi-e frica..si nu stiu de ce......nu vreau sa ma agat de aceasta relatie..poate gandesc gresit...dar fata mea e pe primul plan..stii si tu vorba...fiecare cioara isi lauda puiul.........consider asa: nu este al tau...deci logic ar trebui sa ai mai multa rabdare cu el/ea..dar nu e asa.
L-am rugat ieri sa vorbeasca cu ea..sa ii spuna ca s-a intamplat sa tipe la ea ptr ca era nervos de la servici..ceva...nu a vrut....i-am spus si eu ca s-ar putea sa fiu nevoita sa aleg intre el si ea...a tacut. Stie deja ce aleg.........seara buna
dragos-cristian f. Proprietar Incredere (marţi, 27 octombrie 2009 la 06:44)
asta asteptam...curaj,sinceritate...iti multumesc..
Posteaza un comentariu