Forum / Afara cu Becali dIn Ghencea... / STIREA ZILEI!!!Gigi Becali şochează: "Nu sînt stelist...
sâmbătă, 19 septembrie 2009 la 04:48
http://netlog.com/superdorexdorudorusuperdorexhttp://ro.netlogstatic.com/p/tt/010/592/10592971.jpgRomaniaVrancea
superdorex
superdorex
Nu sînt stelist pe viaţă. Nu am fost nici un stelist şi nici fanul vreunei echipei. Sînt stelist înfocat pentru că sînt banii mei acolo, nu din alt motiv. Poate să spună cineva că a făcut mai mult ca mine în fotbal în ultimii 20 de ani? Să nu vorbim de perioada dinainte de '89, atunci nu puteam să am eu club.
M-am gîndit să-l iau şi pe Piţurcă antrenor, dar mi-au zis apropiaţii mei că degeaba-l sun, că nu vine. Auzisem de varianta Stoichiţă, cică e posibil să nici nu doarmă, deci am apelat la el. M-am mai gîndit la cîteva nume, chiar şi la Lăcătuş, el vine şi de 5 ori înapoi, atît e de sufletist", a spus Becali la sportro.
A ZIS UN ADEVAR...STEAUA L-A FACUT CUNOSCUT...PE ACEST CIOBAN...
Comentarii 7 Comentarii scurte:
alex (joi, 15 octombrie 2009 la 15:08)
Un criminal daca declara astfel de lucruri...minte de cioban...
zzz (sâmbătă, 10 octombrie 2009 la 12:14)
DAK NU ERA CIOBANU ASTA/....VOI NU AVEATI SENS ACUM..!NOROC..CU EL!
claudiu vladulescu Incredere (luni, 21 septembrie 2009 la 06:45)
si-a dat lumea seama in sfarsit,cine esti cu adevarat dmnle becali,ce -si face omul cu mana lui...oricum ti se urcase la cap,aveai impresia ca esti un geniu,dar nu esti decat un bisnitar care a avut noroc!!!cu total dispret claudiu...
eagle_wing71 Incredere (luni, 21 septembrie 2009 la 04:00)
Elicopter pentru Becali
Gazeta sporturilor http://blogsport.gsp.ro/fornade/2009/09/19/eli...
Puţini suporteri mai înghit trăsnăile patronului
E şi vina noastră. Altfel nu ajungea parlamentar european. Presa şi suporterii Stelei îşi împart frăţeşte procentele. În loc să-l punem la punct, să ne ferim de el ca de un virus nociv, i-am tolerat barbariile. Din jigniri am făcut maxime şi clipuri haioase la tv. Aroganţele erau tratate drept aforisme, iar căcărezele de oaie drept mărgăritare.
Zilele trecute am văzut un tip ce silabisea un discurs scris de alţii. “Aş dori să vă vorbesc astăzi despre un proiect european, Vocea Tinerilor, pe care am onoarea să-l patronez. Vă rog, domnule preşedinte, să ne aplecăm cu mai multă atenţie asupra propunerilor pe care ei ni le fac”, bolborosea europarlamentarul din Pipera. Sună frumos, înduioşător. Dar cînd zeci de mii de tineri români vă cer să plecaţi din Ghencea de ce nu-i ascultaţi? E Vocea Tinerilor Stelişti. Nu sînt vagabonzi şi beţivi, sînt scîrbiţi că echipa lor e captiva unui individ care aduce izbitor cu Ceauşescu. Nu percepe realitatea, argaţii îi toarnă minciuni în pahar. E incorigibil. Dacă nici zilele petrecute după gratii nu l-au schimbat, nu-l poate cizela nici Parlamentul European.
Bergodi a fost demis pentru că l-ar fi umilit pe împărat. Nu i-a dat voie să intre în vestiar să-i înjure pe jucători în pauză. Ar fi vorbit la liber. Pregătise un mesaj fără consilieri. Italianul l-a refuzat, fiindcă e un pic “tra-la-la”. A comis un gest de neiertat. Hagi, Lăcătuş, Dorinel, Iordănescu, Boloni vă spun ceva, domnule Becali? Umilinţă e ceea ce trăiesc zi de zi suporterii Stelei. Pînă şi susţinătorii moderaţi, care nu rezonau cu protestul peluzei, au întors armele. Le este ruşine că au avut încredere în dumneavoastră. S-au convins că nu puteţi construi o mare echipă, pentru că nu-i respectaţi istoria. Aici nu merge specula, e nevoie de strategie, minte, răbdare, pasiune.
Onoarea e primul cuvînt din vocabularul interlopilor. Educaţia, dialogul, respectul sînt pentru proşti. Discursul lui Becali a durat 50 de secunde, domnia sa la Steaua a dus clubul înapoi cu 50 de ani. Singurul gest onorabil îi aparţine lui Basarab Panduru. Şi-a respectat cuvîntul dat, nu a acceptat să-l înlocuiască pe Bergodi. E o victorie de etapă. Va fi şi el înghiţit de famiglia dacă nu pleacă.
Domnule Becali, nu vă acordăm circumstanţe atenuante. N-aţi făcut nici o brînză la Steaua. Vindeţi jucătorii, anunţaţi un preţ rezonabil pentru club cît mai e atractiv. Dacă nu ascultaţi vocea poporului stelist, cumpăraţi-vă dopuri pentru urechi şi antifonaţi loja. Nu uitaţi că şi tovarăşul Ceauşescu credea că e nemuritor. Mai bine pregătiţi-vă bagajele şi chemaţi elicopterul!
eagle_wing71 Incredere (luni, 21 septembrie 2009 la 00:41)
Luaţi-i lui Becali jucăria!
20 Sep 2009 Marius Ghilezan | Cotidianul
Becali a înnebunit. Comportamentul său obsesiv-agresiv, nesupravegheat la timp, a degenerat. Orice practician în domeniu, care ar fi fost consultat, ar fi ştiut că acţiunile repetitive, intenţionate, cu scopul de a răspunde unei idei fixe, într-o manieră repetitivă, excesivă sau chiar războinică, sunt patologice.
Pacientul netratat poate dăuna grav societăţii. Înjură ca la uşa cortului, dar ţine mâna pe Biblie, ameninţă cu spume la gură şi zice că e credincios, destituie antrenori, atunci când nu asmute gorilele, se face colac peste pupăză şi anunţă mai nou că renunţă la ce are Steaua mai de preţ: palmaresul. Dar nu pleacă. Asta duce la disperare tribunele unui stadion transformat în ospiciu de un nebun nelegat. Şi în plus mai are şi un partid şi chiar ne reprezintă în cel mai înalt for european.
Cum a fost posibil ca un asemenea personaj grotesc să apară ca mare investitor la un club de prestigiu din fotbalul românesc? Un simplu click în memorie ne duce la Viorel Hrebenciuc, strategul care în criză de idei a năşit personajul din neant.
Publicitate
Era un minuscul afacerist, simplu plasator de fete şi măscărici pe la petreceri, perfect pentru o reprezentare toxică, de care avea nevoie PSD. Odată ce Vadim Tudor a obosit în trafic, era nevoie de un epigon să urce în tancul de luptă. Şi aşa a fost născut Gigi Becali. Ce a urmat se ştie. Dacă încă nu i se pune cămaşa de forţă, e semn că rolul nu i s-a încheiat.
Mai demult, compania Levi’s avea o reclamă cu un hamster, pe nume Kevin, care a înnebunit când i s-a stricat jucăria pe care se balansa zi de zi. La scurt timp a murit. Cine i-a dat Steaua lui Becali i-o şi poate lua înapoi sau să-i găsească un cumpărător. Numai să vrea să o facă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Să nu ajungem şi mai rău. Un alt scelerat al istoriei a scos la un moment dat pistolul în sala de judecată şi a tras asupra prefectului de poliţie, ucigându-l! Unde vor băieţii tenebrelor să ajungă?
doru Proprietar Incredere (sâmbătă, 19 septembrie 2009 la 04:54)
- florin_d_80:
daca nu era steaua .. ciobanu asta era un nimeni
Asa este Florine...usor usor isi da arama pe fată dobitocul...
Florin Moderator Incredere (sâmbătă, 19 septembrie 2009 la 04:50)
daca nu era steaua .. ciobanu asta era un nimeni
Posteaza un comentariu