Forum / Arhiva / Traiasca Noile Grupuri Netlog
miercuri, 22 aprilie 2009 la 02:19
maibineank
Grupurile vechi au murit, traiasca noile grupuri! Cu forumuri, filme, linkuri, skinuri, strigari si multe altele!
Nu mai este nevoie sa va spun, grupurile erau putin demodate. A venit timpul sa uram bun-venit Noilor Grupuri Netlog.
• Grupurile sunt SUPER
Credeti-ne, chiar sunt!
• Grupurile sunt GROZAVE
Ofera facilitati grozave pentru blog si forum
• Grupurile sunt PLACUTE
Posteaza poze, filme si linkuri pentru interactiune maxima
• Grupurile sunt RACORITOARE
Fa-te auzit/a si racoreste-te, striga, scoate totul afara!
Nu mai ai rabdare? Iata aici doua print screen-uri:
print 1
print 2
Don’t worry, be happy
Grupurile vechi dispar, dar nu si continutul: totol va fi automat transformat in Grupuri. Vei observa imediat: totul va arata mult mai bine.
Aniversarea grupurilor: 23 Aprilie 2009
Nu rata!
Comentarii 118 Comentarii scurte:
sofy aida (sâmbătă, 6 iunie 2009 la 04:36)
Am parte de o altă anomalie.
În grupul În ţara cuvintelor, unde sunt proprietară, azi nu apare nici un vizitator la activităţi, până la acestă oră, deşi s-au făcut multe postări, şi în pagina mea la fel, deşi ştiu că am avut vizitatori, apar postări în cartea de vizită şi la blog.
Nu ştiu ce se întâmplă, în ultima vreme ne confruntăm din ce în ce cu tot mai multe deficienţe.
Am întrebat şi pe altcineva, tot aşa, la activităţi nu apare că a vizitat-o cineva, chiar dacă în acel moment, eu eram în pagina ei.
Vă rugăm să interveniţi pentru rezolvarea acestor neajunsuri.
Lucian Radu Incredere (vineri, 5 iunie 2009 la 00:18)
- sofysinca2006:

De mai mult de o săptămână am făcut sesizări, azi alta, pentru o deficienţă pe care o am.
La Activitate în pagină şi în grupul ÎN TARA CUVINTELOR îmi apare ceasul întârziat cu 4 ore iar acum mai nou, membrii on line nu-mi apar on line. La Explorează sunt on line iar în pagină nu.
Poate-mi puteţi spune cum se rezolvă aceste deficienţe pe care le-am anunţat de câteva ori.
Vorbesc eu cu moderatorii sa termine odata cu...TARA NE_CUVINTELOR...in care are dreptul sa/si spuna toata lumea parerea fara a aproba domnia ta cine intra si cine nu.
Au murit boi_erii ''traiasca stapanii''
VlaDuTzEnTzIcH Moderator Incredere (joi, 4 iunie 2009 la 10:16)
- Veveritsa:
Va amintesc ca eu inca astept un raspuns in legatura cu grupul la care vreau sa fiu administrator. Acum nu il administreaza nimeni si sincer stau pe loc, nu pot sa schimb nimic, nu pot sa fac nimic. Este grupul nimenui. V-am spus asta si vad ca nu stiti sa rezolvati problema. Dar macar dati-mi un raspuns.
pai doar Serviciul De Asistenta va poate ajuta
Veveritsa (joi, 4 iunie 2009 la 03:45)
Va amintesc ca eu inca astept un raspuns in legatura cu grupul la care vreau sa fiu administrator. Acum nu il administreaza nimeni si sincer stau pe loc, nu pot sa schimb nimic, nu pot sa fac nimic. Este grupul nimenui. V-am spus asta si vad ca nu stiti sa rezolvati problema. Dar macar dati-mi un raspuns.
sofy aida (joi, 4 iunie 2009 la 03:19)
- elly_elly30:
- sofysinca2006:
- elly_elly30:
- sofysinca2006:
De mai mult de o săptămână am făcut sesizări, azi alta, pentru o deficienţă pe care o am.
La Activitate în pagină şi în grupul ÎN TARA CUVINTELOR îmi apare ceasul întârziat cu 4 ore iar acum mai nou, membrii on line nu-mi apar on line. La Explorează sunt on line iar în pagină nu.
Poate-mi puteţi spune cum se rezolvă aceste deficienţe pe care le-am anunţat de câteva ori.
si la mine apar la activitati cu trei ore in urma,nu stiu ce se poate face,
Noi nu putem, decât administraţia netlogului. Nu depinde de noi.
Dar încearcă dacă la membrii on line găseşti beculeţul verde aprins. Eu sunt acum on line, dar mai încearcă şi la alţii şi spune-mi te rog. Să văd dacă numai la mine este fenomenul sau şi la alţii.
la exploreaza apar online dar cind intru pe pagina de profil nu mai sint online
merci, am crezut că doar eu sunt în acestă situaţie, dar am mai întrebat, se pare că toţi suntem.
e vreo deficienţă a netlogului care sperăm să se remedieze.
elly Incredere (miercuri, 3 iunie 2009 la 22:09)
- sofysinca2006:
- elly_elly30:
- sofysinca2006:
Dar încearcă dacă la membrii on line găseşti beculeţul verde aprins. Eu sunt acum on line, dar mai încearcă şi la alţii şi spune-mi te rog. Să văd dacă numai la mine este fenomenul sau şi la alţii.
la exploreaza apar online dar cind intru pe pagina de profil nu mai sint online
sofy aida (miercuri, 3 iunie 2009 la 22:06)
- elly_elly30:
- sofysinca2006:
elly Incredere (miercuri, 3 iunie 2009 la 22:03)
- sofysinca2006:
sofy aida (miercuri, 3 iunie 2009 la 19:57)
Dark Man Incredere (duminică, 24 mai 2009 la 11:56)
sant moderator la un grup..membrii incaraca poze si cateodata vad o poza de 2 ori pusa dar cand pe una sterg ca sa ramana una se sterge amandoi,,,,cam nasol ar fi bine sa se faca ceva in privinta asta...
Posteaza un comentariu