Forum / Jocuri / JOCURI PE NETLOG
joi, 29 octombrie 2009 la 08:01
you_dance_with_me
NU LE-AM DESCOPERIT DE LA INCEPUT DAR ACUM INTRU LA JOCURI ZILNIC...POT SPUNE CA AM DEVENIT DEPENDENTA !
CUM DE ALFFEL SI DE ACEST SITE UNDE MA SIMT BINE IN COMPANIA PRIETENILOR VIRTUALI SI REALI CARE AU CONTURI AICI. CA SI PENTRU VOI CRED, NETLOGUL E O LUME IN CARE POTI EVADA ORI DE CATE ORI TE SIMTI SINGUR SI ABATUT.NU O DATA MI-S-A BLOCAT CONTUL DIN MOTIVE PE CARE NICI ACUM NU LE STIU , AM VRUT DE CATEVA ORI SA RENUNT DEFINITIV... DAR NU AM PUTUT SA STAU DEPARTE DE LUMEA SI BUNA SI REA CARE ZBURDAAICI PE NETLOG.
AM CATEVA JOCURI PREFERATE PE CARE LE JOC ZILNIC...IMI PLACE CA E O COMPETITIE ATAT INTRE PRIETENI CAT SI REGIONAL SI GENERAL.
INTRAND PE PAGINA CU JOCURI SI COMUNICAND ACOLO CHIAR MI-AM FACUT 2-3 PRIETENI NOI SAU AM DESCOPERIT PERSOANE PE CARE LE CUNOSTEAM IN REALITATE DAR NU STIAM CA AU CONT PE
.
IN CONCLUZIE... EU ZIC CA POSTAREA JOCURILOR ESTE BENEFICA PE SITE ! NU TOATE SUNT INTELIGENTE SI PLACUTE INSA NUMARUL MARE ITI DA POSIBILITATEA SA ALEGI CE TI SE POTRIVESTE.PANA AICI, TOATE BUNE SI FRUMOASE... DAR....RECLAMELE SUNT ATAT DE STRESANTE CA DE MULTE ORI TE FACE SA RENUNTI SA MAI JOCI ! UNELE SUNT INTERESANTE (CHIAR AM INTRAT SA VAD DESPRE CE ESTE VORBA),DAR ALTELE CHIAR NU-SI AU LOCUL AICI ...POATE SE VOR TRIA TOTUSI SI SE MAI MICSORA TIMPUL DE POSTARE AL ACESTORA !
NUMAI BINE SI MULT NOROC LA....JOCULETE !

Comentarii 12 Comentarii scurte:
Doar comentarii in română sunt momentan aratate. Arata toate comentariile. (12)
Ruxandra Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 08:16)
- psiho69:
MIE IMI PLAC MAI MULTE DAR CEL MAI MULT MA ATRAGE FIVEDICE
- you_dance_with_me:
- psiho69:
cum se afiseaza,sau ce trebuie facut ca sa se vizualizeze rezultatele de la sudoku de ex...?
NICI EU NU LE VAD...DAR JOCUL NU-MI PLACE...TU CE JOCURI FAVORITE AI?
sudoku si Flood-It...
Ruxandra Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 06:26)
- VlaDuTzEnTzIcH:
reclamele nu te deranjeaza ?
ai uitat VLADUT sa-i raspunzi MARIANEI !
- you_dance_with_me:
- trandafir36:
Mancala ....care este regula jocului???? cine incepe primul cand la ambii concurenti scrie (in acelasi timp) randul concurentului ?se joaca din tastatura sau din mouse ?cred ca ar trebui mai multe detalii despre cum se joaca ....
e un joc greoi....poate ca Vladut o sa te lamureasca! ce jocuri ai la favorite?
o zi buna!
sincer nu imi place sudoku
Mariana Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 06:12)
- VlaDuTzEnTzIcH:

sunt tare curioasa
- you_dance_with_me:
- trandafir36:
Mancala ....care este regula jocului???? cine incepe primul cand la ambii concurenti scrie (in acelasi timp) randul concurentului ?se joaca din tastatura sau din mouse ?cred ca ar trebui mai multe detalii despre cum se joaca ....
o zi buna!
si pana la urma stie cineva cum se joaca Mancala?
VlaDuTzEnTzIcH Moderator Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 03:22)
- you_dance_with_me:
- trandafir36:
o zi buna!
psihi (vineri, 30 octombrie 2009 la 00:47)
- you_dance_with_me:
- psiho69:
cum se afiseaza,sau ce trebuie facut ca sa se vizualizeze rezultatele de la sudoku de ex...?
sudoku si Flood-It...
psihi (vineri, 30 octombrie 2009 la 00:45)
- katy_rodina_ts:
- psiho69:
buna ziua
o rugaminte , trimite-mi, te rog linck de la sudoku
multumesc
http://ro.netlog.com/go/explore/games/Sudoku
gasesti toate jocurile pe pag jos la Stiri Netlog
Ruxandra Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 00:06)
- trandafir36:
o zi buna!
Ruxandra Incredere (vineri, 30 octombrie 2009 la 00:00)
- psiho69:
Mariana Incredere (joi, 29 octombrie 2009 la 23:59)
VlaDuTzEnTzIcH Moderator Incredere (joi, 29 octombrie 2009 la 23:51)
- katy_rodina_ts:
buna ziua
o rugaminte , trimite-mi, te rog linck de la sudoku
multumesc
http://ro.netlog.com/go/explore/games/sudoku
Posteaza un comentariu