Forum / Anunturi / Noul Netlog!!
joi, 29 octombrie 2009 la 07:42
maibineank
Uraaaaaaaaaaaaa!!!
Noul Netlog este aici! Este mai bun, mai fain si, inainte de toate, mai inchis la culoare
. O avanpremiera a noului site este disponibila pentru toti beta-testerii. Aici, la Netlog, ne dorim foarte mult sa stim ce parere au utilizatorii. Te rugam sa ne scrii ce iti place, ce ti se pare fantastic, ce poate fi imbunatatit si ce nu merge inca perfect. Echipa noastra de programatori si designeri chiar vor sa iti stie parerea. Feedback-ul tau este important!
Din pacate, versiunea beta a Netlog-ului nu suporta in totalitate IE 6. Te rugam sa incerci un alt browser pentru a te bucura de noul Netlog. Promitem ca programatorii nostri vor face tot posibilul pentru a face noua versiune compatibila cu IE6.
Nu esti betatester, si nu poti sa intelegi cum sa nu fii printre primii care pot vedea noul Netlog? N-ai incotro!
Hehehe, glumim! Fiecare poate fi betatester. Activeaza Increderea si apoi navigheaza pe Setari pentru a-ti activa statusul de betatester. Profita si ai grija: stii proverbul american: once you go black, you never go back.

Comentarii 20 Comentarii scurte:
Doar comentarii in română sunt momentan aratate. Arata toate comentariile. (20)
Andrei Fornea Incredere (7 zile in urma la 02:12)
- con_as:

libertate deplina
- Andreeew:
Cam complicat la inteles, dar e bine ca te tine intr-o permenenta relatie cu pritenii
Arată bine, însă de când e mai multă lume on-line - site-ul a devenit mult mai lent ca înainte... căutările, mai ales în secţiunea "filme" sunt prea dezlânate, apoi parcurgerea listei propriilor filme, este insuficient de rapidă dacă-ar fi ca pe you.tube, ar fi-i altă viaţă, totuşi mulţumim !
da, citisem nustiu unde ca netlogul are cea mai mica viteza de raspuns
totusi este cel mai masiv in functii
Precum, TATA ... Incredere (7 zile in urma la 00:26)
- Andreeew:
Cam complicat la inteles, dar e bine ca te tine intr-o permenenta relatie cu pritenii
Arată bine, însă de când e mai multă lume on-line - site-ul a devenit mult mai lent ca înainte... căutările, mai ales în secţiunea "filme" sunt prea dezlânate, apoi parcurgerea listei propriilor filme, este insuficient de rapidă dacă-ar fi ca pe you.tube, ar fi-i altă viaţă, totuşi mulţumim !
Sorelly Moderator Incredere (vineri, 13 noiembrie 2009 la 11:07)
- ALESSANDRO_ELIO:

Ce-ar fi daca am stabili o zi in care sa existe armonie intre toti utilizatorii netlog? sau,ce-ar fi daca impreuna am organiza un eveniment gen "reuniune membrii netlog"?
Asemenea evenimente au avut loc...unii membri se intalnesc adesea, nu in nr f mare, dar se intalnesc. Poate te gandesti la ceva de nivel mai ridicat insa, te asigur, nu vor veni toti cei invitati. Posibil ca disputele dintre unii sa-i determine sa nu faca act de prezenta.
Indiferent de buna credinta a majoritatii, tot se va gasi cineva care va avea de comentat...o zi a armoniei va fi f greu de pastrat.
Disputele de care vb, sunt intr-un cadru restrans, nu deranjeaza decat pe cei care sunt martori fara voie (pe unii s-ar putea sa-i amuze...)...daca polemica s-ar desfasura intr-un grup, unde nr membrilor este mult mai mare iar proportiile discutiilor depasesc limita bunului simt, atunci se cere ajutorul moderatorilor sau chiar al administratiei. Nu toleram elementele negative si nici badarania..de aceea rugam userii sa raporteze abuz de cate ori intalnesc comentarii, bloguri, poze sau chiar conturi care incalca codul de conduita. Doar impreuna putem pastra curatenia si armonia.
Nu stiu ce ai vazut in seara aceasta dar eu am vazut mai multe, mai ales de la persoane de la care nu ma asteptam...oameni culti, de o anumita categorie sociala, cu ghiocei la tample...
ALESSANDRO ELIO Incredere (vineri, 13 noiembrie 2009 la 10:04)
am o idee! Sunt convins k ati observat si voi diferendele si disputele unor membrii de pe netlog
Uneori ti-ai dori sa existe cel putin o zi in care aceste diferende sa dispara complet!(la strigari de regula sunt mai vizibile)
Ce-ar fi daca am stabili o zi in care sa existe armonie intre toti utilizatorii netlog? sau,ce-ar fi daca impreuna am organiza un eveniment gen "reuniune membrii netlog"?
Eu am venit cu o idee dar voi stiiti mai bine cum.cand si in ce fel veti proceda!
PS:"chiar asta seara am vazut ceva ce nu mi-a placut! ...astfel mi-a venit aceasta idee"
VlaDuTzEnTzIcH Moderator Incredere (joi, 5 noiembrie 2009 la 09:55)
- maibineank:
E important sa stim.
- VlaDuTzEnTzIcH:
bile negre:
-prea inghesuit, prea multa informatie
-se amesteca strigari cu bloguri...iar nu-i bine
-balonasele alea de atentionare la activitati...etc...sa fie cumva pop-up menu, cand treci pe deasupra ei sa vezi ce anume contine...
O sa transmitem mai departe Vlad...
Bile albe deloc?
am sa mai fac o verificare si am sa le postez
Anca Admin Netlog (joi, 5 noiembrie 2009 la 07:39)
- VlaDuTzEnTzIcH:
E important sa stim.
bile negre:
-prea inghesuit, prea multa informatie
-se amesteca strigari cu bloguri...iar nu-i bine
-balonasele alea de atentionare la activitati...etc...sa fie cumva pop-up menu, cand treci pe deasupra ei sa vezi ce anume contine...
O sa transmitem mai departe Vlad...
Bile albe deloc?
Sorelly Moderator Incredere (marţi, 3 noiembrie 2009 la 12:28)
Nu inteleg de ce apar jocurile de doua ori...pe homepage si in bara de sus..ocupa spatiul degeaba pe homepage...mai bine acolo ati face rubrica "prieteni online", ar fi mult mai simplu decat sa intram pe chat sa verificam.
Sorelly Moderator Incredere (marţi, 3 noiembrie 2009 la 12:22)
- VlaDuTzEnTzIcH:
ar trebui adaugat in noul netlog, o optiune inainte de conectare la care fiecare user isi alege statusul care vrea sa il aiba, deoarece nu cred ca toti userii netlog vor sa intre de ex online sa fie sa iti alegi intre online si invisibile,alta ar mai fi ca noul netlog, sa contina o versiune wide pentru cei care au monitoare mai mari
Nu stiu daca se poate...crezi ca nu ar fi introdus aceasta optiune pana acum?
VlaDuTzEnTzIcH Moderator Incredere (marţi, 3 noiembrie 2009 la 11:46)
ar trebui adaugat in noul netlog, o optiune inainte de conectare la care fiecare user isi alege statusul care vrea sa il aiba, deoarece nu cred ca toti userii netlog vor sa intre de ex online sa fie sa iti alegi intre online si invisibile,alta ar mai fi ca noul netlog, sa contina o versiune wide pentru cei care au monitoare mai mari
Andrei Fornea Incredere (luni, 2 noiembrie 2009 la 00:33)
Posteaza un comentariu