Forum / Anunturi / Chat Nou
joi, 29 octombrie 2009 la 06:47
maibineank
Pentru ca intotdeauna este loc de mai bine, ne-am gandit sa facem chat-ul ceva mai atragator. Ne bucuram sa anuntam ca chat-ul este acum disponibil! Il puteti gasi in partea de jos a fiecarei pagini Netlog.
Ce s-a schimbat?
- nu numai ca poti intra pe chat cu prietenii tai, ci poti gasi cu usurinta prieteni din regiunea ta care vor sa comunice pe chat
- nu ai gasit inca persoane interesante? Incearca optiunea de cautare avansata (in tab-ul Toata Lumea)
- striga chiar de acolo!
- statusuri extra
- sunete faine care o sa te anunte cand cineva incearca sa comunice pe chat cu tine
- o optiune sa nu comunici pe chat deloc. Nu ca ati avea de ce sa va doriti asta
Mai multe intrebari? Cititi, va rugam, FAQ!
Sugestii? Nu ezitati sa comentati acest mesaj blog.
Ne “auzim” pe chat!
Comentarii 46 Comentarii scurte:
Doar comentarii in română sunt momentan aratate. Arata toate comentariile. (46)
sea unique (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 13:22)
- Sorellyy:
) nasol daca depinde de belgieni, insa transmite-le tu ca nu imi place deloc bara aia neagra jos, ma termina psihic plus erorile pe fiecare pagina aproape! m-au inebunit...
daca stiam, dadeam muzik mai incet...
- seaunique:
bine ca m-ai bagat si pe mine in seama pana la urma, a fost nevoie se pare de o pereche de ochelari
Cu o floare, nu se face primavara....degeaba, ei sunt sefii. Bineinteles ca parerea userilor conteaza dar sunt f putini care sunt in asentimentul tau..majoritatea decide, stii cum e.
Inca ceva...nu ochelari imi trebuia ca sa te bag in seama, insa nu-mi plac galagiosii...
sa nu imi zici ca are site-ul si sunet
Sorelly Moderator Incredere (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 13:19)
- seaunique:
) nasol daca depinde de belgieni, insa transmite-le tu ca nu imi place deloc bara aia neagra jos, ma termina psihic plus erorile pe fiecare pagina aproape! m-au inebunit...
bine ca m-ai bagat si pe mine in seama pana la urma, a fost nevoie se pare de o pereche de ochelari
Cu o floare, nu se face primavara....degeaba, ei sunt sefii. Bineinteles ca parerea userilor conteaza dar sunt f putini care sunt in asentimentul tau..majoritatea decide, stii cum e.
Inca ceva...nu ochelari imi trebuia ca sa te bag in seama, insa nu-mi plac galagiosii...
sea unique (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 13:10)
- Sorellyy:
- seaunique:
pai plm, daca stai cu ochelarii de soare in casa...poate din cauza lor iti era mia greu! acum te baga automat, tocmai asta e nasol rau!
Hei, hei, mai usor....cu vulgaritati nu rezolvi nimic!
Aveti putina rabdare, situatia se va schimba in curand...mai sunt f multe de facut la site, insa lucrurile vor reveni la normal cat mai repede. Degeaba creati polemici, nu de noi depind schimbarile astea. Cei din Belgia decid...nu suntem raspunzatori pt noul chat si nici pt schimbarile ce vor urma.
Sorelly Moderator Incredere (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 13:07)
- seaunique:
pai plm, daca stai cu ochelarii de soare in casa...poate din cauza lor iti era mia greu! acum te baga automat, tocmai asta e nasol rau!
Hei, hei, mai usor....cu vulgaritati nu rezolvi nimic!
Aveti putina rabdare, situatia se va schimba in curand...mai sunt f multe de facut la site, insa lucrurile vor reveni la normal cat mai repede. Degeaba creati polemici, nu de noi depind schimbarile astea. Cei din Belgia decid...nu suntem raspunzatori pt noul chat si nici pt schimbarile ce vor urma.
sea unique (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 13:00)
Dima Ursu Incredere (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 06:55)
Mie defapt mia placut mult chatul nou...poate e chestia in aceea ca e ushor de folosit, sau poate ca aduce cumva cu cel de pe facebook....mai inainte eu nici nu foloseam chatul, insa acum imi pare mult mai simplu shi de aceea il utilizez
sea unique (miercuri, 11 noiembrie 2009 la 01:43)
- Sorellyy:
- butterfly_md:
Multumesc pentru accept.
Cred ca cel mai important lucru la posibilitatea de a comunica cu voi este sa ne cereti parerea. Nu intotdeauna modificarile aduse de voi au fost de bun augur.
Iar acum punctual:
1. cine voia sa intre pe chat o facea cu siguranta usor si inainte... pentru cine insa nu doreste chat, eu de ex... balonul chat din bara de jos imi sta pe creier.
2. toata bara de jos imi sta pe creier... si-mi ocupa si din spatiu... daca se poate sa aleg sa o ascund ar fi perfect.
3. faptul ca vad jos in bara ca am mesaje sau notificari... nu imi aduce un plus mie personal... pot sa le vad f bine si sus... deci, repet... bara imi sta pe creier...
4. "statusul" sus, langa "deconectare" era f ok... de ce trebuie schimbate lucrurile care sunt bune??
Multumesc.
Dati minimize pe sageata din stanga barii de jos...asa o puteti ascunde.
ideea este sa dispara de tot, nu sa stea ascunsa! sa o poti inchide, nu trebuie sa fim obligati sa stam pe chat daca nu vrem!
sea unique (marţi, 10 noiembrie 2009 la 23:20)
trebuie sa faceti ceva cu bara aia neagra de jos cu chat-ul...te baga automat pe chat fie ca vrei, fie ca nu! ar trebui sa fie optional, cine vrea se logheaza pe chat, cine nu, nu! ca sa nu mai zic ca se misca mult mai prost site-ul si e plin de erori!
MisterPERSEUSS (luni, 9 noiembrie 2009 la 07:44)
Nu stiu si nu inteleg, dece nu functioneaza acest chat nou???...vreau sa comunic prin chat netlog in Italia si nu functioneaza...nici chiar local?!??!
Toate setarile noi nu sunt pe placul tuturor, cu parere de rau va spun, erau mai bune inainte...nu se poate sa reveniti la cele anterioare?!?!
Daca faceti un sistem de vot, o sa vedeti ca majoritatea Netlogistilor vor dori setarile anterioare...!
Imi pare rau daca supar pe cineva, dar asta e realitatea...!
Posteaza un comentariu